Witte tanden zonder (professioneel) te bleken

Witte tanden kunt u ook krijgen zonder gebruik te maken van professionele tanden bleek producten. Er zijn verschillende methodes om uw tanden op natuurlijke wijze te bleken. Uw tanden goed poetsen en flossen is niet altijd voldoende om tandverkleuring tegen te gaan. Leer hoe u uw tanden witter kunt maken, zonder te bleken!

Witte tanden met fruit

Door het eten van bepaalde soorten fruit kunt u zorgen dat uw tanden een flink stuk beter worden gereinigd. Dit komt door de fruitzuren in de vruchten. Voeg deze natuurlijke producten toe aan uw dieet voor stralende, gezonde tanden.

Aardbeien

Aardbeien zijn krachtige tanden witters die bestandsdeleven bevatten van zowel vitamine C als adstringentia. Adstringentia is een stof die in de geneeskunde wordt gebruikt om verlies van lichaamsvloeistoffen tegen te gaan. Deze stof in aardbeien helpt in het verwijderen van verkleuring aan het tandoppervlak. Vitamine C zorgt voor het tegengaan van tandplak.

Appels

Een knapperig appeltje heeft de werking van tandenborstel als u hierop kauwt. Tijdens het kauwen van een appel verwijdert u achtergebleven restjes eten als ook bactierien in uw mond. Appels bevatten ook appelzuur, een stof dat vaak gebruikt wordt in bleekmiddelen (waaronder whitening tandpasta’s) om vlekken op tanden tegen te gaan.

Rozijnen

Het eten van rozijnen veroorzaakt een verhoging in de productie van speeksel. Speeksel helpt om tandplak weg te spoelen. Het eten van voldoende rozijnen is dus goed voor het reinigen van uw tanden.

Een reactie plaatsen