Tanden bleken met middelen van de drogisterij

Wilt u witte tanden zonder veel geld uit te geven? Vertonen uw tanden een lichte verkleuring maar niet zodanig dat u meteen professioneel uw tanden wilt bleken? Dan kunt u terecht bij de drogist voor verschillende middelen om uw tanden witter en vooral schoner te maken.

Bleekmiddelen van de drogisterij

De bleekmiddelen die u bij de drogist kunt krijgen kosten relatief een stuk minder dan professionele tanden bleek producten. Daarnaast vind u bij de drogist middelen die helpen uw tanden beter te reinigen. Tanden bleken bij de drogist is qua prijs een voordelige optie. Wanneer u toch een tintje lichter met uw tanden wilt gaan, gebruik dan een van de onderstaande middelen.

Tandenstokers, flosdraad en mondspoeling

Begin met het aanschaffen van tandenstokers, flosdraad en mondspoeling zodat u altijd middelen in huis heeft om uw gebit optimaal te reinigen. Plaats deze middelen in uw badkamerkastje zodat u hier sneller gebruik van maakt wanneer het nodig is. Flos uw tanden en spoel uw mond nadat u uw tanden heeft gepoetst. De dental tandenstokers van Oral-B (of een ander merk) met een boogje aan de bovenkant zijn zeer goede tandenstokers om tandplak/tandsteen tussen uw tanden te verwijderen.. Een schoon gebit ziet er gezonder en witter uit.

Whitening tandpasta’s

Bijna ieder merk tandpasta heeft ook een tandpasta met whitening formule. De meningen verschillen over welke type whitening tandpasta het beste is voor witte tanden. De prijzen verschillen per merk waarbij de a-merken zoals Oral-B of Colgate uiteraard in het hoogste segment vallen. Whitening tandpasta’s maken uw tanden een tintje lichter doordat het de tanden beter reinigt dan normale tandpasta’s.

Bleekpennen

Een bleekpen is een tanden witter in de vorm van een pen. Het maakt kleine verkleuringen op de tanden lichter, waardoor de tanden er schoner en witter uitzien. Een bleekpen is niet geschikt als middel om het hele gebit witter te maken. Gebruik een bleekpen voor de kleine en lichte vlekjes op uw tanden.

Zelf tanden bleken

Een aantal drogisterijen verkopen ook thuis bleek kits waarmee u zelf uw tanden kunt bleken. Sommige van deze kits zijn vergelijkbaar met de bleeksetjes die online worden verkocht. Een bleeksetje is compleet pakket met alle attributen die u nodig heeft om zelf uw tanden witter te maken. Dit bestaat doorgaans uit een bitje en een bleekgel.

Een reactie plaatsen