Tanden bleken met een bleekset

Een tanden bleek set is een eenvoudig en simpel te gebruiken doe-het-zelf pakket die alle benodigde spullen bevat om uw tanden te bleken. U gebruikt een tanden bleek set om zelf uw tanden thuis te bleken.

Een kwalititief basispakket bevat minimaal de volgende attributen:

  • Een bitje of bleeklepel
  • Een speciale witte tanden bleekgel

Hoe werkt een tanden bleek set?

Het meegeleverde bitje kunt u normaal gesproken afstemmen op uw gebit zodat deze goed aansluit en alle tanden en kiezen bedekt. In het geval dat u het bitje niet kunt aanpassen wordt er een standaard bitje meegeleverd die voor alle maten en groottes geschikt is. De speciale bleekgel zorgt voor de witte tint en dient geplaatst te worden in de opening/vorm van het bitje.

Afhankelijk van de tanden bleek set en kuur dat u heeft, dient u het bitje of bleeklepel een aantal keer per week te dragen (bijvoorbeeld s’Nachts). Een goed bleeksetje bevat ook een reinigende en remineraliserende gel, die u na iedere behandeling kunt gebruiken om uw tanden te beschermen tegen overgevoeligheid.

Het gebruiken van tanden bleek setjes is een zeer voordelige methode om uw tanden witter te maken. Naast de lagere kosten ten opzichte van bijvoorbeeld een tandarts, bepaalt u zelf waar en wanneer u met een tanden bleek kuur van start gaat. U kunt in principe thuis, al tijdens het kijken naar uw favoriete series uw tanden bleken.

Over het algemeen is een tanden bleek set minder krachtig dan een behandeling door een tandarts of kliniek. Voor maximale resultaat houdt u zich aan de aanbevolen kuur wat gemiddeld 1 tot 2 weken kan duren.

Wat kost een tanden bleek set?

De kosten voor een tanden bleek set varieërt tussen de 25 en 100 euro, afhankelijk van de kwaliteit en het merk. In een tanden bleek set wordt geleverd in een compleet pakket, waardoor de prijs hoger ligt in vergelijking tot andere zelf tanden bleek mogelijkheden.

Bekijk alle tanden bleken prijzen voor een vergelijking en overzicht van de kosten.

Een reactie plaatsen