Tanden bleken met een bleekpen

Tanden bleken is een behandeling die – afhankelijk welke bleekmethode gebruikt wordt – toch minimaal 30 minuten in beslag neemt. Als u geen tijd heeft om uw tanden te bleken, maar wel met spoed een vlekje op uw tand moet wegwerken, gebruik dan een bleekpen voor witte tanden.

Wat is een bleekpen?

De bleekpen is een tanden witter in pen of stift formaat. Een bleekpen is klein, handig en makkelijk in uw tas of binnenzak mee te nemen. Het is speciaal gemaakt om direct te gebruiken en zeer effectief te zijn op momenten wanneer u het nodig heeft.

Een bleekpen kan niet worden vergeleken met tanden bleek setjes of behandeling bij een bleekkliniek. Het is geen plaatsvervanger voor de reguliere bleekmethodes, alhoewel de meeste bleekpennen net zoveel carbamide,- en/of waterstof peroxide bevatten.

Kan ik met bleekpen echt witte tanden krijgen?

Ja, maar de effectiviteit wordt bepaald op de manier waarop het wordt gebruikt. Als u een thuis bleek setje gebruikt, houd u een bitje voorzien van bleekgel gedurende een langere periode in uw mond. Hierdoor heeft de actieve bestandsdeel die wordt gebruikt om tanden witter te maken voldoende tijd om in te trekken en uw tanden te bleken.

Bleekpen

Een bleekpen wordt gebruikt door willekeurige tanden of vlekken aan te stippen. Het is dus onwaarschijnlijk dat iemand elke afzonderlijke tand met een bleekpen wit gaat kleuren. Dit kost veel tijd en sommige plekken (bijvoorbeeld tussen de tanden) in de mond zijn lastig te bereiken.

Een bleekpen maakt uw tanden enkele tinten witter voor een (korte) periode. Het is daarom het meest geschikt op momenten wanneer u snel uw tanden witter wilt maken. Denk bijvoorbeeld voorafgaand aan een feestje of wanneer u buitenshuis erachter komt dat er een vlekje zichtbaar is op uw tanden.

Het beste kunt u de bleekpen dus in combinatie met een thuis bleek setje of bleekstrip gebruiken. Nadat u uw tanden heeft gebleekt, gebruikt u een bleekpen om uw tanden te onderhouden.

Wat kost een bleekpen?

De bleekpen is een stuk voordeliger dan bleekstrips en thuis bleek setjes. De prijzen van bleekpennen varieert van 3 tot 8 euro (en hoger). Bekijk de tanden bleken prijzen pagina voor een compleet overzicht en vergelijking van alle prijzen.

Een reactie plaatsen