Tanden Bleken Centrum

Hieronder staan de meest gestelde vragen van bezoekers van Tanden Bleken Centrum. Klik op de vraag om het antwoord te weergeven.

1. Hoe wit worden mijn tanden?

De witheid van uw tanden na een behandeling is afhankelijk van de tanden bleek producten en methode die gaat gebruiken. Daarnaast verschilt het resultaat per individu. U kunt er vanuit gaan dat uw tanden na een behandeling sowieso zichtbaar witter zijn na een behandeling. Uw tanden kunnen tot 9 tinten witter maken.

2. Is tanden bleken schadelijk voor mijn tandglazuur?

De betere tanden bleek producten bevatten een zodanig lage peroxidegehalte dat het tandglazuur niet blijvend wordt beschadigd. Uiteraard zijn de tanden na een behandeling eventjes gevoelig.

3. Wat zijn de kosten voor het bleken van mijn tanden?

De kosten voor het bleken van uw tanden zijn afhankelijk van de methode en producten die u kiest. Kijk op tanden bleken prijzen voor meer informatie over de gemiddelde kosten voor het bleken.

4. Word tanden bleken gedekt door mijn zorgverzekering?

Dit is per zorgverzekeraar afhankelijk. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar of tanden bleken voor u wordt gedekt. In de meeste gevallen is tanden bleken een esthetische ingreep die niet noodzakelijk is. Een verzekeraar is dus niet verplicht deze kosten te dekken.

4. Waar kan ik mijn tanden laten bleken door een specialist?

Kijk op de klinieken pagina voor de dichtsbijzijnde bleekspecialist.

5. Hoe goed werken whitening tandpasta’s?

Tandpasta’s voor witte tanden kunt u niet vergelijken met het bleken van tanden. Het effect is minder snel en goed zichtbaar. Whitening tandpasta’s maken uw tanden echter goed schoon, waardoor uw tanden er ook witter uitzien.