Tanden Bleken Centrum

De prijzen en kosten voor tanden bleken zijn afhankelijk van de methode die u kiest. Het is raadzaam goed te kijken waar uw behoeftes liggen en op basis hiervan uw keuze te maken.

Tanden Bleken Kosten

Er zijn twee prijspijlers die de kosten voor het bleken bepalen: gaat u zelf uw tanden bleken of laat u de behandeling uitvoeren door een tandarts of bleekkliniek?

Doorgaans kiezen de meeste mensen ervoor om zelf hun tanden te bleken. Dit is het meest makkeijke, voordelige en comfortabele manier van tanden bleken. Een behandeling tanden bleken bij de tandarts of bleekkliniek is vaak 3 tot 5 keer zo duur als een thuis bleek optie. Deze optie is geschikt voor mensen met een ruimer budget.

U kunt er vanuit gaan dat de kosten voor zelf bleken onder de 100 euro blijven. Bij een bleekkliniek betaalt u doorgaans tussen de 200 en 500 euro. Bleken bij de tandarts kan oplopen tot 1500 euro.

Tanden Bleken Prijzen

Hieronder staat een overzicht van de gemiddelde prijzen voor het bleken van uw tanden. De prijzen zijn uiteraard slechts een indicatie van de werkelijke kosten.

Bleek Producten Kosten Effect Waar Verkrijgbaar?
Tandpasta €1,- tot  €5,- ** Drogist, Supermarkt, Online
Bleekpen €3,- tot €8,- ** Drogist, Online
Tandenlak €5,- tot €13,- ** Drogist, Online
Bleek Strip €15,- tot €65,- *** Drogist, Kliniek, Online
Bleek Set €25,- tot €120,- **** Drogist, Tandarts, Kliniek, Online
Laser €300,- tot +€1500,- ***** Tandarts, Kliniek

*De getoonde tanden bleken prijzen fungeren slechts ter indicatie en verschillen per tandarts, kliniek en behandeling.