Tanden Bleken Centrum

Wereldwijd is tanden bleken een van de meest populaire cosmetische behandelingen op tandheelkundig gebied. Ook in Nederland zijn we sinds de komst van doe-het-zelf blekers (om thuis uw tanden te bleken) massaal aan het tanden witten geslagen.

Tanden bleken & witte tanden

Tanden bleken is een tandheeldkundige methode om de verkleuring van uw tanden tegen te gaan en het tandglazuur witter te maken. Mooie witte tanden en een gezond gebit kunnen uw zelfbeeld positief veranderen, uw zelfvertrouwen flink verhogen en nog het meest belangrijk; de kwaliteit van uw leven sterk verbeteren.

Een goede eerste indruk en succes in relaties op zowel persoonlijk als zakelijk niveau hangt in grote lijnen af van net die ene mooie, stralende witte glimlach!

Mogelijkheden voor tanden bleken

Het is voor de meeste mensen, zowel man als vrouw, geen enkel probleem om zijn of haar tanden te laten bleken. Het resultaat van de behandeling verschilt echter per individu. De verbetering in witte tint en glans van de tanden is namelijk afhankelijk van o.a. de mate van verkleuring, gesteldheid van de tanden en welke methode is toegepast om de tanden te bleken.

Zelf uw tanden bleken

Tanden Bleken Thuis

Veel mensen kiezen om zelf thuis hun tanden te bleken. Thuis bleek setjes, bleekstrips en bleekpennen zijn middelen om uw tanden zelf witter te maken. Thuis tanden bleken is voordelig en zeer effectief.

Meer over Tanden Bleken Thuis

Tanden bleken bij de tandarts

Tanden Bleken Tandarts

U kunt uw tanden ook laten bleken bij een tandarts of kliniek. Zij maken gebruik van professionele technieken zoals Laser om uw tanden te bleken. Dit is daarom ook een van de duurste methodes.

Meer over Tanden Bleken Tandarts

Witte tanden met Facings

Facings

Facings zijn dunne schildjes die op de tanden worden aangebracht voor het herstellen van het gebit. Met witkleurige facings kunt u uw tanden witter maken zonder gebruik te maken van bleekmiddelen.

Meer over Facings

Bleekmiddelen bij de drogisterij

Tanden Bleken bij de Drogist

De drogist heeft diverse middelen waarmee u uw tanden beter kunt reinigen. Tandenstokers, flosdraad, mondspoeling en whitening tandpasta’s helpen uw mond en gebit er gezonder uit te laten zien.

Meer over Tanden Bleken Drogist

Wat veroorzaakt gele tanden?

Gele TandenDe voornaamste reden dat men voor een tanden bleken behandeling kiest is vanwege gele tanden of verkleuring van de tanden. U kunt gele tanden en uw gebit in goede conditie houden door bijvoorbeeld minder koffie en frisdrank te gebruiken.

Meer over Gele Tanden

Wat kost tanden bleken?

Tanden Bleken PrijzenDe tanden bleken prijzen varieëren van 2 euro voor een tube witte tanden tandpasta tot 1500+ euro voor een behandeling via een tandarts of specialist. Tanden bleken is nu betaalbaar voor iedereen doordat de techniek in tanden bleken is verbeterd.

Meer over Tanden Bleken Prijzen