Tanden Bleken Centrum

Undercover in Nederland ontmaskert tandtechnicus

04/03/2012Nieuws0

In Undercover in Nederland (aflevering 62) laat Alberto Stegeman zien hoe een tandtechnicus tanden bleekt in ruil voor seks. De tandtechnicus plaatst online een advertentie waarin hij zijn tanden bleek diensten aanbiedt voor betaling in natura.

Tanden Bleken voor SeksIn deze aflevering van Undercover in Nederland kan de kijker middels een verborgen camera meekijken hoe een vrouwelijke collega van Alberto Stegeman een “geheime” afspraak maakt met de tandtechnicus. De collega wilt zogenaamd haar tanden bleken in ruil voor 2 keer seks met de tandtechnicus. Hiervoor spreekt zij s’Avonds met de man af bij zijn praktijk.

Het is op de camerabeelden niet duidelijk te zien maar het lijkt erop alsof de praktijk van de tandtechnicus een (tijdelijke) bijgebouw is. Vermoedelijk wordt de zogenaamde praktijk alleen gebruikt voor seksafspraken.

De tandtechnicus wilt direct seks met de collega van Alberto Stegeman, een scenario waar zij niet op had gerekend. In de aflevering is te zien hoe zij onder deze seksafspraak uit probeert te komen.

Undercover in Nederland Aflevering 62 (GHB-dealer)
Zondag 4 maart 2012 om 21:30 uur – SBS6

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*