Tanden Bleken Centrum

Bijna iedereen heeft weleens gedacht aan tanden bleken. Waarom willen mensen witte tanden? Hoe krijgt u witte tanden? En waarom is het voor sommige mensen een obsessie om wittere tanden te hebben?

Witte Tanden en een Stralende Glimlach

Het klinkt cliché maar een stralende glimlach zegt veel over hoe iemand zich voelt. De volgende keer dat u iemand ontmoet die met een glimlach naar u straalt moet u eens goed op de zijn of haar tanden. U zult opmerken dat de stralende glimlach wordt veroorzaakt door de witte tanden.

Als u ook een stralende glimlach wilt hebben, dan moet u er eerst voor zorgen dat u uw eigen gele tanden zoveel mogelijk tegen gaat. Verkleurde tanden breken namelijk het “stralende effect” en kunnen zelfs voor een averechts effect zorgen. Er zijn verschillende manier om uw tanden witter te maken. We geven enkele tips en opties.

Tanden Witter Maken

De snelste en makkelijkste manier om uw tanden witter te maken is om uw tanden te bleken. U kunt al op vrij voordelige manieren uw tanden bleken.

Om verkleuring van uw tanden zo veel mogelijk te voorkomen is het allereerst handig om te weten hoe het komt dat uw tanden een gelige kleur krijgen. Lees hiervoor het artikel over gele tanden waarin wij uitleggen wat de belangrijkste oorzakers zijn van een verkleurd gebit. Met deze informatie kunt u zich beter behoeden voor tandverkleuring.

Witte Tanden Tips

Het is daarnaast belangrijk om uw gebit in goede conditie te houden. U kunt hier al vandaag mee aan de slag gaan door de volgende acties te ondernemen:

  • Minder snoepen (neem een mint kauwgom om te snoepen)
  • Minder roken (gebruik speciale nicotine kauwgom)
  • Minder frisdrank, koffie en/ot thee drinken
  • Meer fruit eten (appels en sinaasappelen helpen zeer goed)
  • Meer water drinken (in plaats van frisdrank)
  • Iedere dag uw tanden goed poetsen, liefst met een speciale tandpasta voor witte tanden
  • Uw tanden schoonmaken met flosdraad of speciale tandenstokers