Tanden Bleken Centrum

Beste tandpasta voor witte tanden: Oral-B 3D White?

27/03/2012Blog0

3D White LuxeOral-B maakt al geruime tijd reclame voor hun whitening tandpasta lijn genaamd Oral-B 3D white. De tandpasta bevat bepaalde stoffen die uw tanden witter maken. Ten opzichte van andere tandpasta’s, is de 3D White lijn redelijk prijzig. Maar is dit ook een goede tandpasta voor het krijgen van witte tanden?

Witte tanden tandpasta

Er zijn op de markt al verschillende soorten tandpasta’s voor witte tanden. De tandpasta’s verschillen in prijs maar u kunt er vanuit gaan dat u gemiddeld 4 tot 6 euro voor een tube kwijt bent. Dit is bijna het dubbele ten opzichte van normale tandpasta’s.

Whitening tandpasta’s bevatten verschillende soorten stoffen die uw tanden witter kunnen maken. Over het algemeen maakt de tandpasta uw tanden beter schoon. Schonere tanden zien er natuurlijk ook witter uit. Besef ook dat de tandpasta’s met een “beetje marketing” op de markt worden gebracht. Hecht dus niet te veel waarde aan de commerciele uitspraken die u op tv-reclame’s ziet.

Tanden bleken

Veel mensen verwachten dat een whitening tandpasta’s hetzelfde effect produceert als tanden bleken. Dit is helaas niet het geval. Een tandpasta is voor dagelijks gebruik, zelfs meerdere keren per dag.

Een whitening tandpasta kan dus nooit dezelfde hoeveelheid peroxide bevatten als een bleekmiddel.

Whitening tandpasta: Oral-B 3D White

Oral-B heeft meerdere tandpasta’s waarmee u wittere tanden kunt krijgen. We kijken in dit artikel alleen naar de nieuwe 3D White lijn. De lijn bevat de volgende 3 producten:

  • 3D White Glamour
    Maakt zowel voor,- als achterzijde van uw tanden schoon en wit.
  • 3D White Vitaliseer
    Remineraliseert uw tanden.
  • 3D White Luxe Stralende Glans
    Verwijdert 80% van de vlekken, maakt voor,- en achterzijde schoon, remineraliseert.

Lastig om zo een keuze te maken natuurlijk. Ga voor 3D White Luxe Stralende Glans als u van alle kenmerken profijt wilt hebben. Zowel Glamour als Vitaliseer voldoen beide even goed naar ons weten. Daarnaast zal het verschil tussen alle 3 whitening tandpasta’s minimaal zijn.

Resultaat 3D White GlamourWe vonden op de site van Lekker in het Leven 62 beoordelingen over 3D White Glamour. De maximale score die men kan geven is 5 sterren.

De gemiddelde score komt volgens de site uit op 3.8, waarbij de maximale score 5 is. De gemiddelde prijs/kwaliteit verhouding van de tandpasta is ruim 3 sterren. De reacties zijn over het algemeen positief. De meeste reviewers vinden het een uitstekende tandpasta maar over het witte tanden effect zijn de meningen verdeeld.

Conclusie: Oral-B 3D White

De tandpasta’s van Oral-B zijn sowieso prima tandpasta’s. Onze eigen ervaring leert dat voor het krijgen van wittere tanden men geen wonderen kunt verwachten van een whitening tandpasta. Het kan echter geen kwaad om de 3D White tandpasta’s van Oral-B te gebruiken. Als u dan toch aan het tanden poetsen bent, waarom dan geen tandpasta voor witte tanden gebruiken?

Related Posts

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*