Tanden Bleken Centrum

Doet tanden bleken pijn?

14/04/2012Blog0

Doet Tanden Bleken Pijn?De vraag die bijna iedereen zich afvraagt; “doet het bleken van tanden pijn?”. Dit is ook helemaal geen gekke vraag want u leest en hoort overal (op internet) de verhalen van mensen bij wie tanden bleken een pijnlijk proces is geweest. Is het echt zo dat ‘wie mooi wilt zijn, pijn moet leiden’?

Read more →

Witte tanden met facings

02/04/2012Blog0

Facing TandFacings zijn tandkleurige schildjes die op de voortanden worden aangebracht. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan om beschadiging van een tand te herstellen of om een spleet tussen de tanden dicht te maken. Facings kunnen ook worden toegepast om de tanden witter te maken.

Read more →

Tanden bleken een hype?

01/04/2012Blog0

Tanden bleken wordt steeds vaker gedaan door zowel jongeren als ouderen. Een trend dat overgewaaid is uit Amerika is ook in Nederland goed aangeslagen. We vonden op youtube een korte video van het Dagblad van het Noorden; is tanden bleken een hype?

Read more →

Veelgestelde vragen over tanden bleken

27/03/2012Blog0

Veelgestelde vragen over het bleken van tandenVoor veel mensen bestaat er nogal wat onduidelijkheid over tanden bleken. Op Tanden Bleken Centrum staat ontzettend veel informatie over het bleken van tanden. Desondanks ontvangen wij dagelijks vele mailtjes met vragen over tanden bleken. Om deze reden staat er vanaf nu op deze site ook een veelgestelde vragen rubriek!

Read more →

Beste tandpasta voor witte tanden: Oral-B 3D White?

27/03/2012Blog0

3D White LuxeOral-B maakt al geruime tijd reclame voor hun whitening tandpasta lijn genaamd Oral-B 3D white. De tandpasta bevat bepaalde stoffen die uw tanden witter maken. Ten opzichte van andere tandpasta’s, is de 3D White lijn redelijk prijzig. Maar is dit ook een goede tandpasta voor het krijgen van witte tanden?

Read more →

Slechte adem verhelpen? Poets uw tong!

20/03/2012Blog0

Slechte AdemEen slechte adem, iedereen heeft er weleens last van. De een nog meer dan de ander. Een stinkende adem maakt ons onzeker. U weet zelf hoe het is als u met iemand praat die niet fris uit zijn of haar mond ruikt. Het is gewoon vervelend en we willen hier vanaf! Lees hoe u een slechte adem kunt verhelpen.

Read more →

6 witte tanden tips die u vandaag al kunt gebruiken

17/03/2012Blog0

Witte tanden tipsLast van lelijke gele tanden? Wilt u ook mooie witte tanden? Dat kan en het is mogelijk om hier direct al mee te beginnen! Witte tanden zijn niet alleen mooi, ze geven u ook een gezonde uitstraling en stralende glimlach. Een schoon gebit geeft daarnaast ook een boost in zelfvertrouwen, begin er dus vandaag al mee!

Read more →

Hoe veilig is zelf tanden bleken?

15/03/2012Blog0

Zelf Tanden Bleken VeiligOp de consumentenmarkt voor tanden bleken zijn tegenwoordig veel verschillende doe-het-zelf tanden bleek producten verkrijgbaar. De laatste maanden verschijnen ook steeds meer thuis bleek setjes op de Nederlandse markt. Met al deze tanden bleek producten rijst natuurlijk de vraag; “hoe veilig is het als u zelf thuis uw tanden bleekt?”

Read more →

7 manieren om voordelig uw tanden te bleken

14/03/2012Blog0

Voordelig Tanden BlekenVoor sommige mensen is tanden bleken nog een te grote stap om te ondernemen. Alle factoren zoals tijd, geld en vooral moed (de eerste keer tanden bleken zal altijd eng zijn) spelen hierbij een rol. Toch speelt geld de hoofdrol bij de overweging om wel of niet te bleken.

Read more →

Tanden bleken tips

13/03/2012Blog0

Tanden Bleken TipsTanden bleken is een spannende maar vooral leuke ervaring! Als u veel om uw uiterlijk geeft, dan is tanden bleken onmisbaar in uw beauty-arsenaal. Zelfs mensen die weinig geven om hun uiterlijk voelen zich na het bleken van hun tanden een stuk zelfzekerder.

Read more →